Selecteer een pagina

Veelgestelde vragen

Wanneer ben je beschikbaar voor een fotosessie?
Op vrijdagmiddag en woensdagmiddag kan je bij mij tussen 13.00 en 17.00 uur terecht en incidenteel kan je bij op zaterdag terecht.
Hoe ver van tevoren moet ik boeken?
In principe is het verstandig om drie weken van tevoren een afspraak te maken, mocht je korter van tevoren een afspraak willen, dan kan je het altijd proberen. Maar het kan zijn dat ik op korte termijn niet altijd plaats in mijn agenda heb.

Waar kan ik je studio vinden?
Het adres is Staringstraat 356 in Oss. Mijn studio is gevestigd in onze woning. Dus je kan gewoon aanbellen bij ons voordeur. Er is bij ons genoeg parkeergelegenheid vlak voor de deur en in de omgeving. 

Kan ik de foto’s die ik heb gekocht kopiëren?
Rene Nelissen fotografie behoudt het volledige auteursrecht op alle foto’s gemaakt tijdens uw fotosessie, wat betekent dat het niet toegestaan is om de gekochte afbeeldingen te kopiëren, scannen, fotokopiëren, reproduceren of e-mailen, tenzij u voor digitale bestanden hebt betaald en een licentie om af te drukken. Zie de algemene voorwaarden.

Wat moet ik doen als mijn kind ziek is? Kan ik mijn afspraak verzetten?
Ja natuurlijk, het liefst hoor ik dat 24 uur van tevoren, maar ik begrijp dat dat niet altijd mogelijk is. Mail me als uw kind ziek is en we plannen een nieuwe afspraak in. Het heeft geen zin om foto’s te maken als uw kind niet fit is. Dat levert niet de mooiste foto’s, daarvoor is het belangrijk dat uw kind lekker in z’n vel zit.

Kan ik meer afdrukken bestellen?
Ja, dat kan. Ik kan u dan een reductie op de prijzen geven omdat de fotosessie al bij de eerste bestelling is inbegrepen. 

Maak je ook gezins- en familiefoto’s.
Nee, daarvoor is mijn studio niet geschikt. Ik verwijs u graag door naar collega’s die dat goed en mooi voor u kunnen doen.