Selecteer een pagina

Je fotosessie
Ik ben gespecialiseerd in fine art kinderfotografie. De fotosessies vinden plaats in mijn studio in Oss, aan de staringstraat 356. Afspraken zijn mogelijk op woensdag en vrijdag en incidenteel op zaterdag.

Een sessie duurt gemiddeld een half uur tot een uur. Ik maak een serie foto’s dat het beste uit uw kind naar boven haalt. De kleding en styling van de foto is erg belangrijk. Het is van belang dat je zelf ongeveer twee setjes kleding meeneemt. Laat je door de foto’s op mijn website inspireren. Heb je dan nog vragen, stel ze me dan gerust.

Ik laat je kind zo natural mogelijk poseren. Mijn foto’s zijn gemaakt voor mensen die graag iets bijzonders aan de muur hebben hangen.

De kosten van een fotosessie zijn vanaf € 275
Wat krijg je daarvoor?
* Mijn tijd en expertise als uw fotograaf.
* De fotosessie inclusief een afdruk van 60×60
* Een zeer gedetailleerde bewerking die mijn foto’s nog exclusiever maken.
* vooraf een pre-sessie gesprek via telefoon of email.
* Een viewing van de foto’s meteen na de fotosessie. Je kunt dan meteen je keuze maken.
Indien je een groter formaat dan 60×60 is uiteraard mogelijk. De kosten zijn dan iets hoger. Voor een prijsopgave van grotere formaat kan je een mail sturen naar rene.nelissen@fineartportretten.nl

De fotosessie van begin tot einde:
Om een sessie te boeken kun je me een email sturen. Ik neem dan telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen. Tijdens het inplannen van de afspraak, bespreken we ook je wensen met betrekking tot de sessie.

Bij binnenkomst ontvang ik, soms samen met mijn vrouw Erika, je in onze woonkamer. We drinken samen even wat en maken even een praatje. Zo kunnen we eerst kennis maken en eventueel de spanningen van het kind weg nemen.

Voorafgaand aan de fotosessie bekijken we samen de kleding en de props die je hebt meegebracht en maken we samen een keuze wat het beste bij je kind staat. Vervolgens mag je in alle rust op een stoel in de hoek van de studio plaats nemen. Ik zal dan starten met de fotosessie en in een ontspannen en prettige sfeer fotograferen en samen je kind een aantal bijzondere beelden maken. Ik maak geen vast aantal foto’s, maar het aantal dat nodig is om een mooi en afwisselend eindresultaat te hebben. De fotosessie kan tussen een half uur en een uur duren.

Na het maken van de foto’s bekijken we de foto’s en bekijken we samen het onbewerkte resultaat. Hieruit kunnen jullie meteen een keuze maken. Ik zal je adviseren of het formaat en het materiaal waarop je de foto van je keuze zou willen laten afdrukken.

Omdat alles op maat wordt gemaakt, krijg je na het maken van de keuze, de resterend factuur per email toegestuurd. Pas na betaling worden de foto’s afgewerkt en afgedrukt. Na ongeveer drie weken zijn de foto’s klaar.